Passivt medlemskab

IF92 Esbjerg Håndbold - Hvor det sociale sejre!

Kære alle med relation til IF92 Esbjerg Håndbold!

Vi har fantastiske nyheder til jer! Vil I være en del af noget helt unikt? Nu bliver det muligt at blive en del af fællesskabet som passivt medlem af IF92!

IF92 Esbjerg Håndbold er klubben, der samler folk fra alle samfundslag og aldersgrupper for at dyrke og nyde håndboldsporten. Alle er velkomne hos os. Vi tror på, at hver enkelt person har noget at bidrage med, og vi arbejder hårdt for at sikre, at alle har det sjovt!

Som passivt medlem vil I nyde en række fantastiske fordele. Der vil være spændende lodtrækning ved specielle events med chance for at vinde fantastiske præmier! Og som om det ikke var nok, så bliver i en del af IF92 medlems familen, hvor man får mulighed for at komme ind og se en masse liga håndbold i Dokken helt gratis, da vi tilbyder fribilletter til vores medlemmer. Men vent, der er mere... Ved at blive passivt medlem støtter I samtidig jeres yndlingshåndboldklub – en støtte der vil gøre en kæmpe forskel for driften af IF92 Det er en win-win situation!

For kun 100kr per kvartal får du chancen for at blive en ægte VIP-støtter af vores klub. Så hvad venter I på? Scroll blot ned for at blive passiv medlem allerede i dag og vær med til at styrke IF92 Esbjerg Håndbold

IF92 Esbjerg Håndbold - hvor det sociale sejre!

Tilmelding

100,00 kr. 4 gange i sæsonen